En midsommarnattsdröm

"Och en skivaffär i centrum som ett hål genom kulissen ut i verkligheten, drömmen. Ut till färgerna man bara ser på bio" - Lars Winnerbäck

måndag, november 05, 2007

Paul Heaton sjunger igen!

En av popvärldens bästa röster sjunger igen. Paul Heaton mannen med rösten bakom The Housemartins och The Beautiful south har nu börjat skriva sololåtar efter uppbrottet med Beautiful south.

Man kan lyssna på några låtar på hans myspace. Det låter inte överväldigande bra, men det är låtar av klassiskt Heatonstuk och det är aldrig dåligt. Och så har han ju rösten som låter nästan lika skarp nu som på Housemartins mästerliga Caravan of love.

Det står på hemsidan att han är osignad, men imorgon påbörjar han ändå en soloturné med start i York. Jag kan bara hoppas att han inte är osignad när turnén är slut.



---
Sist ska jag bara förvarna om att den här bloggen nog dör vid årsskiftet. Energin börjar ta slut och jag har egentligen skrivit om alla bra artister som finns. Men än så länge lever En midsommarnattsdröm och snart är det ju dags för både jullåtar och årsbästalistor och sånt skoj.

Etiketter: