En midsommarnattsdröm

"Och en skivaffär i centrum som ett hål genom kulissen ut i verkligheten, drömmen. Ut till färgerna man bara ser på bio" - Lars Winnerbäck

fredag, juni 22, 2007

Riktiga indienyheter

Vid sidan av de mer humoristiska indienyheterna (se nedan) kommer här lite riktiga indienyheter. När indie är som bäst är det charmiga melodier och allmänt välbehag. När indie inte är lika bra blir det ofta tråkigt, påklistrat och överdrivet, men det ska vi inte fokusera alls på nu. Nu ska vi snacka charmiga melodier och allmänt välbehag!

Those dancing days är största indiehypen just nu och de är värda allt beröm. Bandet består av fem tjejer som antingen går på gymnasiet eller precis har tagit studenten och tillsammans skapar de bedårande dansvänlig pop. Lyssna och njut!

Jens Lekman är tillbaka! Klicka in på Per Sinding-Larsens blogg för en länk till Jens nya låt Friday night at the drive-in bingo. Jens 2007 är precis lika bra som Rocky Dennis var 2003, ah sweet memories...

Florence Valentin och Pokerkväll i Vårby gård är en av årets bästa låtar. Pop, blås och uppkäftighet, så bra det känns just nu. Kom om du kan, kom om du vill. Det är pokerkväll i Vårby gård! Inga regler alls, inga planer alls, åh nej, aldrig, aldrig!

Till sist, idag såg jag Emil "Loney, dear" Svanängen på Ica, stort.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

  • At lördag, 23 juni, 2007, Anonymous Anonym said…

    Charmiga melodier och välbehag var orden! Det är precis de här låtarna som gör min sommar just nu också.

     
  • At tisdag, 26 juni, 2007, Anonymous Anonym said…

    jens lekman!! den mannen alltså.
    han kan sin musik. :)

     

Skicka en kommentar

<< Home