En midsommarnattsdröm

"Och en skivaffär i centrum som ett hål genom kulissen ut i verkligheten, drömmen. Ut till färgerna man bara ser på bio" - Lars Winnerbäck

torsdag, juli 26, 2007

Peppen har böjat!

22 augusti.

Mount Pleasure!

"Känn pepp pepp pepp pepp" som Timbuk hade sagt.

Moneybrother har själv skrivit några rader om varje låt på hans blogg på myspace. En är en duett med Ane Brun, en annan är en Thin Lizzy-rip off och en handlar om Victor Brobacke - mannen, myten, legenden. Trombonisten som tidigare spelade med Moneybrother och även med Håkan på Det är så jag säger det-turnén.

Hos Ginza kan man boka albumet och få det signerat och dessutom bjussar de på en extra trespårssingel med smågodis till alla som förhandsbokar. Så vad väntar du på?

För alla som fortfarande har möjlighet att se Parksommar så gör det! Det är värt varenda krona och minut. Salem, Säkert och Moneybrother är en lysande kombination. Och två tredjedelar av alla som ser Moneybrother live blir nog sugna på att starta egna band... så bra är de faktiskt.

Nu finns det möjlighet att se det fantastiska uppträdandet från när Moneybrother gästade Stinas talkshow som jag babblade om tidigare. Faktum är att denna versionen med Calle Real som kompband och Salem vid pianot är bättre än albumversionen. Årets låt? Yepp!

I move though I normally don't dance much
get close cus girl I want a little touch
the heart, the beat, the night was all around us


Etiketter: