En midsommarnattsdröm

"Och en skivaffär i centrum som ett hål genom kulissen ut i verkligheten, drömmen. Ut till färgerna man bara ser på bio" - Lars Winnerbäck

onsdag, december 10, 2008

Jul!

Katie Meluas version av Have yourself a merry little christmas är en sådan låt som gör att man vill ligga i fosterställning i soffan framför stereon för evigt och bara lyssna.

Etiketter:

2 Comments:

  • At fredag, 12 december, 2008, Anonymous Anonym said…

    halloj! tack för dina kommentarer på sockerlobbyn, kul med en fellow linköpingsbo som läser och skriver blogg! brukar du gå på john doe och sådant kul?

    angående ditt inlägg, ska vi redan prata julsånger;P jag låtsas som att det snöar(!) och skriver om allt annat än julrelaterade saker. In deny. det kommer säkert att slip up, det snöar ju idag!

    ha det gott!

     
  • At fredag, 12 december, 2008, Blogger Jonas said…

    Jo, jag brukar gå på john doe (jag känner igen dig lite därifrån, ev. känner du igen mig, foto finns på min last.fm-sida som ligger länkad härifrån min blogg. Det känns som jag känner igen alla som går dit någorlunda regelbundet...). Har gått på john doe i många år, tyvärr missade jag Poni hoax, gissar att de var grymma. Jag försöker gå på flammans bästa jazzkvällar och hålla koll på vad som händer på Platens, konsert & kongress, klubb din mamma, olika konserter i nkpg och annat kul musikrelaterat här i krokarna.

    Jag har inte kört särskilt många jullåtar hittills, nu kommer det nog stegra framöver. Katies låt blir en startpunkt i år.

     

Skicka en kommentar

<< Home